Kuntavaalit2017

Ehdolle kuntavaaleihin!

Lähden ehdolle ensimmäistä kertaa kuntavaaleihin. Edellisten vaalien aikaan olin muutaman kuukauden liian nuori. No ompahan ollut aikaa kerätä lisää kokemusta asioista ja seurata päätöksentekoa useampi vuosi lisää. Huomaan kuitenkin että vaaliteemani ovat suurilta osin hyvin samankaltaisia. Reilussa neljässä vuodessa kovin moni asia joka oli minulle silloin tärkeä ei ole muuttunut kovinkaan paljon parempaan suuntaan mielestäni. Koulukeskuksessa on edelleen sisäilmaongelmia, Pellossa ei ole uimahallia, Pellossa ei kuunnella nuoria päätöksenteossa riittävästi.

En kuitenkaan sano, että Pellossa ei olisi saatu mitään hyvää kyseisenä ajanjaksolla. Yhtenä esimerkkinä voin sanoa organisaation uudistamisen nykyaikaa paremmin palvelevaksi (keventämisen).

En pidä riitelemisestä, en halua olla riitelevä politikko. Eri mieltä asioista toki saa ja pitää olla.  Vaikka kunnallispolitiikka Pellossa on rauhoittunut hieman sinä aikana kun olen sitä seurannut niin on se silti asioita mitkä mietitytti pisimpään oli: Haluanko olla tuolla riitelemässä? EN (vaan vaikuttamassa yhdessä asioihin).  Olen vuosien saatossa kritisoinut monia asioita Pellolaisessa päätöksen teossa, joten koin tärkeäksi lähteä itse ehdolle ja antaa kuntalaisten päättää saako näkemykseni tarpeeksi kannatusta. En halua olla pelkkä sivusta kritisoija.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *