knl

Kokoomusnuorten liittohallitukseen?

Paljon on asioita tapahtunut sitten edellisen postauksen jossa ilmoitin etten lähde tavoittelemaan Kokoomusnuorten puheenjohtajan paikkaa. Vaikka viellä ei ole löytynyt sellaista ehdokasta joka täyttäisi ne kriteerit joita haluaisin että kokoomusnuorten puheenjohtaja olisi. Olen tyytyväinen siihen että on löytynyt jo julkinen ehdokas, johon ainakin mulla on vahva luotto siihen että hän kykenee liittoa onnistuneesti johtamaan. Itse kuitenkin toivon kunnon fiksua asiasisällöistä keskustelevaa pj-kamppailua, vähintään kahden ehdokkaan välillä.

Kokoomusnuorten syyspäivillä Helsingissä 17.9 järjestetään Liittohallitus paneeli jossa haastetaan pj, vpj ja liittohallituksen rivijäseneksi hakevia. Itse olen ilmoittautunut rivijäsenten paneeliin. Pidän hienona että paneeli järjestetään ja mahdollisesti olen myös liittokokouksessa ehdolla liittohallitukseen, niin pidän jäsenistö kunnioittava osallistua paneeliin. Toivottavasti näen kyseissä paneelissa vähintään 10 henkilöä. Ja luulen että paikalla oleva ja etänä katsova porukka on tyytyväinen siihen että osallistun ainoastaan yhteen paneeliin.

Haluan haastaa itseäni siitä onko minulla riittävästi annettavaa kokoomusnuorille että minulla olisi järkeä hakea liittokokouksessa liittohallitukseen. Kysykäähän teräviä kysymyksiä ja haastakaa.

 

ps. edellisestä postauksesta sen verran on myös muuttunut että en mitä todennäköisemmin myöskään hae lapin kokoomusnuorten johtotehtäviin.

Ystävällisin terveisin!

Aapomikko Matti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *